30 maj 2009

Styrelsemöte

I gemytlig restaurangmiljö avhölls styrelsemötet.
På dagordningen stod bland annat resterande verksamhetsår. Ett lunchseminarium för våra medlemmar inplanerades till 28 oktober (med 29:e som reservdatum) med tema "Flexicurity". Tanken är att vi då ska dela med oss av våra erfarenheter från studieresan.

Vi beslutade också att under hösten konkretisera våra diskussioner kring vårt andra fokusområde "balans i livet" så att vi kan presentera ett antal förslag på hur man kan jobba med frågan mer konstruktivt inom Jusek. Målet med att driva frågan kring ”balans i livet” är att den ska prioriteras inom Jusek och i förlängningen även i större sammanhang på arbetsmarknaden. På nästa möte ska vi genomföra ett mindre styrelseseminarium kring frågan för att konkretisera den.

På mötet meddelade också Diana att hon kommer att sluta sin tjänst som ombudsman på Jusek till förmån för en liknande tjänst på Läkarförbundet. Styrelsen beklagade naturligtvis detta, men önskade henne självklart varmt lycka till. Oscar Pettersson kommer att ta över ansvaret för styrelsens arbete i fortsättningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar